​De mooiste drone locaties in Nederland

​De mooiste drone locaties in Nederland

Ben jij de trotse eigenaar van een drone met camera? Dan ben je vast op zoek naar unieke plekken om mooie kiekjes te maken met je drone. Daarvoor hoef je vaak niet eens ver van huis te gaan. Nederland is namelijk rijk aan bijzondere drone locaties die zeker een bezoekje waard zijn. Wij zetten onze favoriete drone plekken voor je op een rijtje!

Tip: check vooraf wel of vliegen met een drone is toegestaan op de plek die je op het oog hebt, want dat mag niet overal.

De Nederlandse kust

Omdat het grootste gedeelte van Nederland onder zeeniveau ligt, is de strijd tegen het water een belangrijk onderdeel van het verleden, het heden en de toekomst van ons land. Maar dat niet alleen. De strijd tegen het water is een indrukwekkend natuurspektakel dat je met een drone van bovenaf kunt vastleggen.

Eén van de beste plaatsen om dit te doen, is bij de Oosterscheldekering, Nederland’s grootste Deltawerk ter bescherming tegen hoogwater. Het woeste water aan de ene zijde, en het kalme water aan de andere zijde van de Oosterscheldekering leveren een prachtig plaatje op van bovenaf. Daarnaast kun je met je drone meerdere Nederlandse kustplaatsen bekijken, zoals bijvoorbeeld de pier van Scheveningen en de stranden van Zeeland.

oosterscheldekering

Redactie