​Spotify Nederland lanceert Jouw Daily-playlist

Spotify wordt steeds persoonlijker. Spotify Nederland introduceert Jouw Daily. Dit is een playlist die dagelijks wordt geüpdate met nieuws, podcasts en muziek. Sterker nog, ze worden gedurende de dag geüpdate. Zo heb je alle actuele zaken bij elkaar: nieuwe muziek, nieuwsupdates en de nieuwste podcastafleveringen.

Dag & Nacht

Het is zo specifiek Nederlands omdat Spotify samenwerkingen heeft opgezocht met bekende merken zoals NPO, NRC en Dag & Nacht Media. Heeft een van die merken een nieuwe podcast die ook bij jou past, dan zal die voorbij komen in je Daily-playlist. Hebben artiesten die je volgt of die je leuk zou kunnen vinden een nieuwe track? Ook die verschijnt in je Jouw Daily.

De programmering van Jouw Daily kan bijvoorbeeld bestaan uit de podcasts Dit wordt het nieuws van Nu.nl, Lang verhaal kort van NPO 3FM/NOS, de Kunstkoeriers van Tonny Media, Veel Saus van Dag & Nacht, Pepijns Professionele Tips voor een Comfortabel Leven van Pepijn Lanen, NRC Vandaag van NRC en Geluk in de Liefde van Rouze.

Redactie