De 7 beste apps voor je MacBook

De 7 beste apps voor je MacBook

Heb je een MacBook? Dan ben je gewend aan het besturingssysteem en kun je waarschijnlijk goed uit de voeten met de meeste applicaties. Maar niet alle standaardprogramma’s die Apple op je MacBook heeft gezet werken even prettig. macOS is al behoorlijk gebruiksvriendelijk, maar het kan natuurlijk altijd slimmer of beter. Wij hebben 7 applicaties voor je op een rijtje gezet die je leven met een MacBook nog gemakkelijker maken!

1. WhatsApp desktop

Om te voorkomen dat je continu wordt afgeleid door je telefoon, kun je WhatsApp gemakkelijk op je smartphone installeren. Je koppelt gemakkelijk je telefoon aan de desktopversie van WhatsApp zodat je geen berichtjes mist en zelf kunt versturen. Je downloadt WhatsApp desktop voor in de Mac App Store hier.

2. Google Chrome

Je MacBook gebruikt automatisch Safari als browser. Logisch, want Apple wil natuurlijk dat je de eigen producten gebruikt en liever niet de diensten van de concurrent. Toch zweren ook veel Apple-fans bij Google Chrome als browser. Het wordt beter ondersteund, werkt sneller en is gebruiksvriendelijker. En je kunt de browser gewoon als standaard gebruiken op je MacBook. Hier download je Google Chrome.

Google Chrome MacBook
Google Chrome instellen als standaardbrowser op je MacBook? Kan gewoon!

Redactie