Vloerverwarming verdelers

Vloerverwarming verdelers

WTH is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en installeren van vloerverwarming- en koelsystemen. Het bedrijf is gevestigd in Waalwijk, Nederland en is opgericht in 1985. Sindsdien heeft WTH zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de markt van duurzame en energie-efficiënte oplossingen voor de verwarming en koeling van gebouwen.

Een van de belangrijkste producten van WTH zijn de vloerverwarmingssystemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve technologieën om de warmteoverdracht te maximaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren. Een belangrijk onderdeel van deze systemen zijn de vloerverwarming verdelers, die ervoor zorgen dat het warme water gelijkmatig over het vloerverwarmingssysteem wordt verdeeld. WTH biedt verschillende soorten verdelers aan, van eenvoudige basisverdelers tot geavanceerde modulaire verdelers die geschikt zijn voor grotere installaties.

Naast vloerverwarmingssystemen biedt WTH ook een breed scala aan oplossingen op het gebied van koeling en ventilatie. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een innovatief systeem ontwikkeld dat warmte kan terugwinnen uit ventilatielucht. Dit kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verminderen van de energiebehoefte van gebouwen.

WTH heeft zich altijd gericht op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf heeft verschillende patenten op zijn naam staan en heeft een breed scala aan oplossingen ontwikkeld die zijn gericht op het maximaliseren van energie-efficiëntie en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Dit alles heeft WTH in staat gesteld om zich te positioneren als een belangrijke speler in de groeiende markt van duurzame gebouwentechnologie.

WTH biedt niet alleen hoogwaardige producten en oplossingen, maar ook uitgebreide ondersteuning aan zijn klanten. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld opleidingen en trainingen aan voor installateurs en adviseurs, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de producten en oplossingen van WTH. Daarnaast heeft WTH een eigen serviceafdeling die klanten kan ondersteunen bij vragen en problemen.

Al met al is WTH een bedrijf dat zich sterk richt op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf biedt hoogwaardige oplossingen op het gebied van vloerverwarming, koeling en ventilatie, waarbij verdelers een belangrijk onderdeel vormen van de vloerverwarmingssystemen. Met zijn uitgebreide ondersteuning aan klanten en zijn sterke focus op kwaliteit en service, is WTH een belangrijke speler in de groeiende markt van duurzame gebouwentechnologie.

Vloerverwarming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *