Marketing detachering – ja of nee?

Marketing detachering – ja of nee?

Marketing detachering – ja of nee?

Jij hebt een marketingspecialist of meerdere marketingspecialisten in huis. Zij houden zich bezig met alle marketingwerkzaamheden rondom jouw bedrijf: of we het nou hebben over online of offline media, je kunt bij je marketeers met alles terecht. Maar, helaas moet jij constateren dat je nog niet helemaal de resultaten boekt die je zou willen zien. In dit geval is marketing detachering een uitstekende optie. We vertellen je er meer over!

 

Wat is marketing detachering?

Wanneer jij investeert in marketing detachering betekent het dat je op een regelmatige basis een marketingspecialist bij jezelf in huis haalt. Deze specialist werkt normaliter bij een marketingbureau, wat betekent dat deze elke dag omringt door andere specialisten en zich verdiept in interessante casussen waarin jouw problemen ook voor zouden kunnen komen. De ervaring van deze specialist is hierdoor niet alleen groter, maar ook gevarieerder. Vaak zien we dat dit het probleem is met marketingspecialisten bij één bedrijf: ze richten zich slechts op één manier van denken en raken daardoor vast in dezelfde patronen.

 

Waar vind je het juiste marketingbureau?

Wanneer jij op zoek bent naar het juiste marketingbureau om vanuit te detacheren, is het belangrijk dat jouw bedrijf goed matcht met dit bureau. Je krijgt met iemand te maken die misschien wel wekelijks een dag bij je komt werken en je hierin voorziet van advies en andere slimme marketinguitingen. Deze persoon moet dus goed in jouw team vallen en geen compleet andere werkwijze hanteren.

 

Traffic Today

Leg jij de nadruk vooral op veel persoonlijk contact en werk je graag intensief samen onderling, maar ook met je klanten? Dan raden we Traffic Today aan! Marketing detachering is een dienst waar zij fanatiek aan doen. Je hebt hier zelfs de keuze uit verschillende soorten marketeers: wil jij je vooral op SEO richten, dan is een SEO-marketeer een logische keuze. Ligt het probleem vooral bij je content, dan staan er meerdere content marketeers voor je klaar.

 

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Traffic Today, of ben je benieuwd welke diensten zij zoal voor je uit kunnen voeren? Neem eens een kijkje op www.traffictoday.nl! Hier ontmoet je het team alvast, maar vind je ook uitgebreide informatie over hoe zij hun diensten voor jou uitvoeren, gedetacheerd of niet. Geïnteresseerd? Dan neem je ook gelijk contact op met dit bureau. Ze nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

 

 

http://www.traffictoday.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *